Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit Etymologiewiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
'''De installatie van MediaWiki is geslaagd.'''
+
Welkom op de '''Etymologiewiki'''.
  
Raadpleeg de [http://meta.wikimedia.org/wiki/NL_Help:Inhoudsopgave handleiding] voor informatie over het gebruik van de wikisoftware.
+
Dit is een besloten wiki. Zowel het lezen als bewerken van pagina's in deze wiki is voorbehouden aan geregistreerde etymologen. De inhoud is echter volledig geïntegreerd in de [[http://www.etymologiebank.nl|Etymologiebank]], waarop voor enkele tienduizenden woorden zoveel mogelijk etymologische informatie wordt verzameld.  
  
== Meer hulp over MediaWiki ==
+
Deze website is afgesloten voor het algemene publiek. Alleen als u een [[Registreren | wachtwoord]] heeft kunt u zelf artikelen aanmaken of bestaande artikelen wijzigen.
  
* [http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:Configuration_settings Lijst met instellingen]
+
== Registreren ==
* [http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:FAQ Veelgestelde vragen (FAQ)]
+
 
* [https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-announce Mailinglijst voor aankondigingen van nieuwe versies]
+
U kunt een gebruikersaccount voor deze Etymologiewiki aanvragen bij Nicoline van der Sijs. Haar e-mailadres is te vinden in de colofon van de [[http://www.etymologiebank.nl|Etymologiebank]]. Als u geen bekende van haar bent, omkleed uw verzoek dan met een korte omschrijving van uw taalkundige achtergrond. Als u wordt geaccepteerd als gebruiker van de Etymologiewiki, ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Het wachtwoord dient u na uw eerste bezoek te wijzigen.
*
+
 
 +
== Aanmelden ==
 +
 
 +
Als u bent geregistreerd als gebruiker van de Etymologiewiki kunt u zich [[Speciaal:Aanmelden|hier aanmelden]].

Versie van 17 feb 2011 om 23:26

Welkom op de Etymologiewiki.

Dit is een besloten wiki. Zowel het lezen als bewerken van pagina's in deze wiki is voorbehouden aan geregistreerde etymologen. De inhoud is echter volledig geïntegreerd in de [[1]], waarop voor enkele tienduizenden woorden zoveel mogelijk etymologische informatie wordt verzameld.

Deze website is afgesloten voor het algemene publiek. Alleen als u een wachtwoord heeft kunt u zelf artikelen aanmaken of bestaande artikelen wijzigen.

Registreren

U kunt een gebruikersaccount voor deze Etymologiewiki aanvragen bij Nicoline van der Sijs. Haar e-mailadres is te vinden in de colofon van de [[2]]. Als u geen bekende van haar bent, omkleed uw verzoek dan met een korte omschrijving van uw taalkundige achtergrond. Als u wordt geaccepteerd als gebruiker van de Etymologiewiki, ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Het wachtwoord dient u na uw eerste bezoek te wijzigen.

Aanmelden

Als u bent geregistreerd als gebruiker van de Etymologiewiki kunt u zich hier aanmelden.