Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit Etymologiewiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k
(Vernieuwde tekst)
Regel 1: Regel 1:
 
Welkom op de '''Etymologiewiki'''.
 
Welkom op de '''Etymologiewiki'''.
  
De Etymologiewiki is een soort werkplaats voor de [http://www.etymologiebank.nl Etymologiebank].
+
Graag nodigen wij iedereen uit mee te helpen aan het etymologische onderzoek. U kunt dat doen door een bijdrage te leveren aan de Etymologiewiki. Op de Etymologiewiki kunt u de etymologie van woorden beschrijven die nog niet zijn opgenomen in de [http://www.etymologiebank.nl Etymologiebank]. Ook kunt u bestaande etymologieën nuanceren of met argumenten verwerpen, of de oudste dateringen van woorden verbeteren. Voor de werkwijze zie de [[Help:Inhoud|hulppagina]] of klik op ‘hulp’ in het navigatiemenu links (alleen beschikbaar na aanmelding). De [[Speciaal:AllePaginas|bestaande artikelen op de Etymologiewiki]] kunt u als voorbeeld nemen. De inhoud van de Etymologiewiki wordt wekelijks toegevoegd aan de Etymologiebank en is vanaf dat moment voor iedereen zichtbaar. Om een bijdrage te leveren aan de Etymologiewiki moet u zich eenmalig registreren.
Deze wikiwerkplaats is besloten: zowel het lezen als bewerken van pagina's in deze wiki is voorbehouden aan geregistreerde etymologen. De inhoud is echter vrij zichtbaar in de [http://www.etymologiebank.nl Etymologiebank], waar voor enkele tienduizenden woorden zoveel mogelijk etymologische informatie wordt verzameld.  
 
  
 
Kies één van de volgende acties:
 
Kies één van de volgende acties:

Versie van 8 mei 2011 om 19:15

Welkom op de Etymologiewiki.

Graag nodigen wij iedereen uit mee te helpen aan het etymologische onderzoek. U kunt dat doen door een bijdrage te leveren aan de Etymologiewiki. Op de Etymologiewiki kunt u de etymologie van woorden beschrijven die nog niet zijn opgenomen in de Etymologiebank. Ook kunt u bestaande etymologieën nuanceren of met argumenten verwerpen, of de oudste dateringen van woorden verbeteren. Voor de werkwijze zie de hulppagina of klik op ‘hulp’ in het navigatiemenu links (alleen beschikbaar na aanmelding). De bestaande artikelen op de Etymologiewiki kunt u als voorbeeld nemen. De inhoud van de Etymologiewiki wordt wekelijks toegevoegd aan de Etymologiebank en is vanaf dat moment voor iedereen zichtbaar. Om een bijdrage te leveren aan de Etymologiewiki moet u zich eenmalig registreren.

Kies één van de volgende acties: