Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit Etymologiewiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Opzet enigszins veranderd)
Regel 1: Regel 1:
 
Welkom op de '''Etymologiewiki'''.
 
Welkom op de '''Etymologiewiki'''.
  
Dit is een besloten wiki. Zowel het lezen als bewerken van pagina's in deze wiki is voorbehouden aan geregistreerde etymologen. De inhoud is echter volledig geïntegreerd in de [http://www.etymologiebank.nl Etymologiebank], waarop voor enkele tienduizenden woorden zoveel mogelijk etymologische informatie wordt verzameld.  
+
Dit is een besloten wiki. Zowel het lezen als bewerken van pagina's in deze wiki is voorbehouden aan geregistreerde etymologen. De inhoud is echter vrij zichtbaar in de [http://www.etymologiebank.nl Etymologiebank], waar voor enkele tienduizenden woorden zoveel mogelijk etymologische informatie wordt verzameld.  
  
== Registreren ==
+
Kies één van de volgende acties:
 
+
* [[Help:Registreren|Eenmalig registreren als nieuwe gebruiker]]
U kunt een gebruikersaccount voor deze Etymologiewiki aanvragen bij Nicoline van der Sijs. Haar e-mailadres is te vinden in de colofon van de [http://www.etymologiebank.nl Etymologiebank]. Als u geen bekende van haar bent, omkleed uw verzoek dan met een korte omschrijving van uw taalkundige achtergrond. Als u wordt geaccepteerd als gebruiker van de Etymologiewiki, ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Het wachtwoord dient u na uw eerste bezoek te wijzigen.
+
* [[Speciaal:Aanmelden|Aanmelden als geregistreerde gebruiker]]
 
+
* [[Help:Inhoud|Bewerken als geregistreerde gebruiker]]
== Aanmelden ==
 
 
 
Als u bent geregistreerd als gebruiker van de Etymologiewiki kunt u zich [[Speciaal:Aanmelden|hier aanmelden]].
 

Versie van 14 apr 2011 om 14:45

Welkom op de Etymologiewiki.

Dit is een besloten wiki. Zowel het lezen als bewerken van pagina's in deze wiki is voorbehouden aan geregistreerde etymologen. De inhoud is echter vrij zichtbaar in de Etymologiebank, waar voor enkele tienduizenden woorden zoveel mogelijk etymologische informatie wordt verzameld.

Kies één van de volgende acties: