Help:Registreren: verschil tussen versies

Uit Etymologiewiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Eerste helptekst aangemaakt)
 
(Aanmeldingsprocedure gewijzigd)
 
Regel 1: Regel 1:
U kunt een gebruikersaccount voor deze Etymologiewiki aanvragen bij Nicoline van der Sijs. Haar e-mailadres is te vinden in de colofon van de [http://www.etymologiebank.nl Etymologiebank]. Als u geen bekende van haar bent, omkleed uw verzoek dan met een korte omschrijving van uw taalkundige achtergrond. Als u wordt geaccepteerd als gebruiker van de Etymologiewiki, ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Het wachtwoord dient u na uw eerste bezoek te wijzigen.
+
Wilt u zelf bijdragen aan de Etymologiebank d.m.v. het schrijven van eigen wiki-artikelen? Stuur dan een e-mail naar [mailto:etymologiewiki%40balkenende%2Ebenik%2Enl?SUBJECT=Aanmelding%20etymologiewiki Jeroen Balkenende] en u krijgt zo spoedig mogelijk een gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord. Het wachtwoord dient u na uw eerste bezoek te wijzigen.
  
 
Als u bent geregistreerd als gebruiker van de Etymologiewiki kunt u zich [[Speciaal:Aanmelden|hier aanmelden]].
 
Als u bent geregistreerd als gebruiker van de Etymologiewiki kunt u zich [[Speciaal:Aanmelden|hier aanmelden]].

Huidige versie van 8 mei 2011 om 00:37

Wilt u zelf bijdragen aan de Etymologiebank d.m.v. het schrijven van eigen wiki-artikelen? Stuur dan een e-mail naar Jeroen Balkenende en u krijgt zo spoedig mogelijk een gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord. Het wachtwoord dient u na uw eerste bezoek te wijzigen.

Als u bent geregistreerd als gebruiker van de Etymologiewiki kunt u zich hier aanmelden.